Kérdése van? Hívjon minket! 06-20/218-9800

Fontos tájékoztató

Tisztelt Partnerünk - Kedves Érdeklődő!
 
A bemutatkozásnál, írtuk, hogy legfőbb erényünk talán a KORREKTSÉG.
 
Ezért nem “apró-betűs” módon, hanem külön menüpontban fogaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat:
-Minden ajánlatunk tájékoztató jellegű, nem jelent kötelező ajánlattételt.
-Elírás, hiba legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat.
-A nettó vásárlás feltétele, hogy a vevő a VIES rendszerben is lekérdezhető , Közösségi / EU -s adószámmal rendelkezzen , valamint a vásárolni kívánt eszköz, nem eshet Magyarországi Általános Forgalmi adó, területi hatálya alá.
-A beszerzési ár , Forintban (HUF) , nettó áron van feltüntetve, de a végleges ár a napi EURO/FORINT , (EUR/HUF) árfolyamon lesz véglegesítve.
-A lízingdíjjak fix Forint alapon vannak meghatározva, de a lízingszerződés teljesítésének-folyósítás napján történő Forintos ár, utólag elszámolandó, akár plusz, akár mínusz irányba EUR/HUF árfolyam változás függvényében.
-A jelentős EUR/HUF árfolyam mozgások miatt, ajánlataink a hirdetéskori EUR/HUF árfolyamon forintosítjuk. Pontos forintosított árért érdeklődjön elérhetőségeinken.
-A lízing az Ön / Önök igényi alapján (például: kezdőrészlet nagysága, futamidő) változtathatók, illetve bevizsgálás függvényében a Lízingbeadó eltérő ajánlatot is adhat.
-A lízing ajánlat, minden esetben az elérhető legjobb ajánlatot tartalmazza, a Lízingbeadó saját döntése alapján, ettől eltérhet.
-A lízing kedvezményes konstrukcióknál, merülhetnek fel szerződés kötési költségek-díjjak, például a Széchenyi Lízing Go konstrukciónál, a finanszírozott összeg 1.5% a díj a teljes futamidőre.
-A lízingbeadónak, joga, különösen használt eszköz esetén, hogy a Lízingbevevő költségre, de a Lízingbevevő hozzájárulása mellet, értékbecslést végeztessen.
-Az eszközök fenntartásának feltétele, a pozitív lízing bevizsgálás és az önerő megfizetése, ezek hiányában az értékesítés joga fenntartva.
-Munkagépeknél az eladási ár és a lízing számítás tartalmazza a bonyolítási,adó-garancia ,stb, díjakat, de a szállítási, honosítási, forgalomba-helyezési, beíratási költségeket nem.
-Tehergépjárműveknél, az eladási ár nem tartalmazza ,az esetleges elő-finanszírozási , szállítási, honosítási, forgalomba-helyezési, beíratási költségeket, a lízing számítás viszont tartalmazza a bonyolítási,adó-garancia díjakat.
-Minden eszköznél, a teljes vételár , az árfolyam elszámolás, szállítási és egyéb költségek , kiegyenlítéséig, tulajdonjogunkat és a fizikális átadást ,fenntartjuk.
Tisztelettel:
Lkw-Bau-Leasing csapata